Om mig - Therese Shadowcamp

Hej igen!
Dags för en presentation om mig då :) Här kommer den:
 
Jag är en glad tjej som spelat starstable sedan september 2013. Men tanke på mitt otroliga hästintresse så var det inte särskilt svårt att fastna. 
 
Karaktären jag spelar som heter Therese "Thessan" Shadowcamp. Jag brukar säga att hon är en 16-årig, lite kaxig blondin. Hon har en hel bakgrundshistoria som jag kommit på, men den får bli i ett annat inlägg, haha :)
 
Min första period på spelet var underbar. Träffa massor med nya vänner via spelet, bl. a en som jag kommer ihåg extra väl, nämligen Ada Graybear
 
Blev såsmåningom StarRider och spelade på ett tag. Hösten 2014 träffade jag två tjejer IRL som blev mina bästisar. Båda två spelade starstable, och vi kunde sitta hemma hos varandra och bara prata om spelet. Detta var även tiden som jag brjade fördjupa mig i Joviks histora och spela mer aktivt.
Samma höst gick jag med i klubben Field Vampires, som leds utav Florencia "Flo/Flosan" Goldstorm och Johanna "Johan" Moonlee. Lärde känna alla andra och slutet på oktober 2014 - ungefär mars/april 2015 var en supehärlig tid i klubbem. Senare började väl alla tröttna lite, vilket slutade med att klubben upplöstes.
 
Sommaren flöt förbi och tillslut stod jag där på hösten igen, snart 2-årsjubeleeum, klubblös och ganska oaktiv. Under höstlovet träffade jag på Flo igen, helt av en slump, vilket slutade med att jag stod som ridlärare i nya Field Vampires. Det höll till nov/dec då jag flyttades till server 3, Fluffy Unicon. Helt förkrssad vägrade jag att spela och idag, den 16 januari 2016 kunde jag äntligen flytta tillbaka till Airstar. Så detta är min nystart, igen XD
 

I nuläget har jag 1 hästar i spelet:
 
Catboy "Boyyen" - starthäst.
Peacepearl "Pärlan" - Jorvikisk ponny
Braveangel "Ängeln" - Andalusier
Snowangel "Nova" - Jorvikisk ponny
Minijumper "Jojo" - Jorvikisk ponny
Thunderboy "Åskan" - Frieserhäst
Frostbeauty "Frostan" - Arabiskt fullblod
Wildcrush "Wille" - Tinkerhäst
Northsoul "Sven" - Nordsvensk
Skyjumper "Skilla" - Norsk fjordhäst
Brightlove "Ballerina" - Morganhäst
Lovetwin "Litla Blída" - Islandshäst
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo