Hej och välkommen!

Hejsan!
Denna blogg har inriktningen starstable, vilket är ett MMORPG-spel online. Spelet utspelar sig på ön Jorvik som ligger vid Storbrittaniens sydkust. Här är hela background-storyn:

Legenden säger att Jorvik en gång var en öde klippa i det mörka, kalla havet. Fram till en magisk och stormig natt, då en stjärna föll. I de flammande lågorna syntes en flicka till häst. Hon red med lätthet över det stormande havet och skapade lugn och stillhet där hon red fram. Flickan hade med sig ett ljus och en gyllene harpa. 

Flickan och hennes häst nådde de ödsliga och livlösa stränderna. Hon satte ner sitt ljus i hjärtat utav ön. Liv började spira på ön. Det som en gång varit kallt och mörkt kjom till liv genom värme och ljus.Legenden säger att hästarna i Jorvik har ett speciellt band med öborna. 

Djupt neri i havet vilar sedan tidernas begynnelse en uråldrig ond kraft känd som Garnok. I hemlighet kämpar Aideens Beskyddare för att hålla mörkret borta och skydda Jorvik från dem som vill försöra dess ljus.

I tider av hopplöshet har ett systerskap av Soulriders dykt upp för att skydda ön från det onda som försöker slita sönder världen. Enligt profetian ska ett systerskap lett av en hjältemodig komma ridande och ge hoppet och ljuset tillbaka till dem som tror att allt är förlorat. 

Är du den flickan?

Ja, som ni märker - mycket spännande! I nästa inlägg kommer ni att kunna läsa mer om mig och mitt spelande.

xoxo - Thessan






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo